Skip to main content
Bemutató

Bemutatjuk diákjainkat – Molnár Tamás

By 2020.09.19.No Comments

Honnan származol?

Budapesten szulettem es eltem, edesanyam reven lengyel, edesapam reven pedig magyar szarmazasu vagyok.

Mit tanultál, hol dolgoztál otthon?

Parhuzamosan szereztem lengyel filologus diplomat az ELTE-BTK Lengyel szakan illetve kozgazdasz diplomat a BGF Idegenforgalom es Szalloda szakan. Dolgoztam media cegnel seged szerkesztokent, szallodaban teremfonok es bankett manager asszisztenskent, muanyag alapanyag iparagban key account manager-kent es rendezvenyszervezo cegnel rendezvenyszervezokent. Az utolso 6 evet egy elektronikai alkatresz disztributor cegnel toltottem, mint sales manager.

Milyen tárgyaid vannak ebben a félévben?

Ebben a felevben 4 tantargyam van: Financial Management, International Human Resources Management, Management Strategy and Policy, Theory Development.

Hogy töltöd a hétvégeidet, szabadidődet?

Egyelore nem sok szabadidovel rendelkezem, az idom nagy reszeben tanulok, olvasok. Kikapcsolodaskeppen skype-olok a szeretteimmel, fozok, biliardozok, illetve ismerkedem az amerikai TV csatornakkal. Szeretnek eljarni futni illetve szeretnem bejarni gyalog Buffalot, ahogy az idojaras ezt lehetove teszi.

Mit szeretnél látni az Egyesült Államokból?

Mindig is nagy almom volt eljutni San Francisco-ba, New York City-be illetve vegigmenni autoval a Route 66-en. Ezen kivul szeretnem megnezni a nagyobb nemzeti parkokat, a Grand Canyon-t, Washington DC-t, Chicago-t, New Orleans-t, Miami-t, Los Angeles-t, Boston-t, Las Vegas-t es meg sorolhatnam. Igazabol nincs olyan resz, ami nem erdekel.

Mi hiányzik Magyarországról?

Meg csak 5. hete vagyok itt, igy meg igazi honvagyam nem alakult ki. Talan egy pohar jo magyar vorosbor, egy seta Budapest belvarosaban, egy jo magyar koncert de elso sorban leginkabb a szeretteim hianyoznak.

Kedvenc amerikai ételed?

A Hamburger es a Steak! Barmikor, barmilyen formaban es mennyisegben! 🙂

Van-e mar olyan, ami hiányozna, ha eljönnél az Egyesült Államokból?

Az a hihetetlenul szeles valasztek, ami az itteni elelmiszer boltokban megtalalhato. Bar meg nincs autom, de tudom, hogy a benzin ar is hianyozni fog. A ho meg a hideg az nem.

Ha két mondatban kellene bemutatnod magad, mit mondanál?

Idealista, almodozo, akaraterovel, hittel es kitartassal. Amiben nem hiszek az a lehetetlen es a veletlen. Es a vegere egy kinai mondas, ami vegig kiseri az eletemet:

“Az vagy, ami a legfobb kivansagod,

Ahogyan a kivansagod, ugy az akaratod,

Ahogyan az akaratod, ugy a tetted,

Ahogyan a tetted, ugy a sorsod.”

CTP

CTP