Skip to main content
Esemény

Adománygyűjtő Est 2015

By 2020.09.20.No Comments

2015. októberében is megtartottuk immár hagyományosan a 21 éves CTP éves adománygyűjtő estjét. A tavalyi évhez hasonlóan a Jezsuiták Párbeszéd Házában ünnepeltünk együtt a CTP öregdiákjai, barátai, támogatói körében.

rsz wendlpeter 0033

Az idei évben Jármy Orsi vállalta a házigazda szerepet, neki, régi CTPsnek mindenkihez volt egy kedves szava vagy vicces története. Az ünnepi műsort szokás szerint az alapító, Dr. Forgách Péter beszéde nyitotta, majd az alapítvány kommunikációért felelős, Oláh Krisztina foglalta össze az elmúlt év történéseit.

rsz wendlpeter 0032

2o15-ben az Év Embere díjat Pawel Czebula atya kapta, aki egykor Buffaloban, majd Budapesten is segítette, támogatta diákjainkat. Az atya lengyel származású, de tökéletesen beszél magyarul, hozzánk most Írországból érkezett. Beszédében felelevenítette a lengyel-magyar kapcsolatokat, az együttműködés örömét és előnyeit.

rsz wendlpeter 0023

Az ünnepi műsort a Bob és Bobek együttes szolgáltatta, akik slam poetry stílusban reppelve mondtak el ill. játszottak el nekünk Weöres Sándor és Petőfi verseket. A műsorszámok után együtt vacsoráztunk. A vacsora közben érdekes borkóstolóra is sor került: a vállalkozó kedvűek 6 bort kóstolhattak, viszont „vakon”, vagyis ki kellett találniuk, milyen bort isznak. A borokat a Pincekulcs tulajdonosa, Darvas Péter szolgáltatta. 

rsz wendlpeter 0041

Köszönjük a megjelenteknek a részvételt, s mindenkinek az anyagi támogatást. Jövőre újra találkozunk!

CTP

CTP