Skip to main content
Esemény

Adománygyűjtő est 2013

By 2020.09.19.szeptember 20th, 2020No Comments

Idén, 2013. október 24-én rendeztük meg immár 14. alkalommal Adománygyűjtő Estünket. Az Est helyszínéül a Balassi Intézet díszterme szolgált a Gellérthegy oldalában, csodálatos panorámával a budai hegyekre.

foto3

Több, mint 110 vendégünk volt: az alapítvány támogatói és öregdiákjai látogattak el eseményünkre. Jelenlétével idén is megtisztelte az eseményt és beszédet mondott a CTP-t létrehozó, Amerikában élő, Dr. Forgách Péter valamint a CÖA Kuratóriumának elnöke, Dr. Molnár György. Tőlük megtudhattuk, hogy miért is jó a magyar mangalicáknak (márming CTP-ösztöndijas diákoknak) a bölények földjére (vagyis Amerikába menni), s aztán hazajönni, s a bölényektől ellesett tudással élni mangalica vagy éppen szürkemarha (eme nemes kifejezést Pál Feri atyától tanultuk el) életünket.

foto

Az Adománygyűjtő Esten átadásra került az alapítvány hagyományos Év Embere Díj-a, melynek idei díjazottja Pál Feri atya lett, aki szellemiségével, példaértékű magatartásával és tevékenységeivel formálja a magyar fiatalok erkölcsi nevelését.

foto2

Az Esten a szórakozásról és jó hangulatról Pál István “Szalonna” és Bandája gondoskodtak, akik hagyományos magyar népzenei koncertjükkel emelték az program ünnepi hangulatát. Az eseményen frissítők és vacsora várta a résztvevőket, akik képesek voltak hajnalig a könyöklőasztalok mellett állva egymással beszélgetni.

 

 

 

 

Az Estről további képeket a Facebook-on találtok:

© wendl peter www.wendlpeter.hu

Közzétette: Calasanctius Training Program (CTP) – 2013. november 2., szombat
CTP

CTP